Domov > Odkaz od Davida Fergusona

Odkaz od Davida Fergusona

Výkonný viceprezident, vedúci pracovník spoločnosti Philips
Spánková a respiračná terapia

30. augusta 2021

Komunite pacientov, poskytovateľov a lekárov,

V rámci nášho záväzku priebežne komunikovať v súvislosti s nedávnym oznámením o stiahnutí z trhu (len v USA)/bezpečnostným oznamom (mimo USA) určitých produktov z nášho portfólia pre spánkovú a respiračnú terapiu som chcel využiť túto príležitosť, aby som sa s Vami podelil o niekoľko dôležitých informácií. 
 
V posledných týždňoch sme aktívne spolupracovali s príslušnými globálnymi orgánmi a regulačnými orgánmi s cieľom zosúladiť proces nápravy. Tento proces umožní opravu alebo výmenu dotknutých zariadení, pričom bezpečnosť pacientov a rýchlosť riešenia sú najvyššími prioritami. 
 
Dnes sa s vami podelíme o ďalšie tri oblasti aktualizácie:
 

Klinický prehľad

 

Veľká pozornosť sa sústredila na pokyny spoločnosti Philips týkajúce sa používania dotknutých zariadení, ktoré opäť nájdete na stránke philips.com/src-update. Musíme zopakovať usmernenie, že pacienti by sa mali poradiť so svojimi lekármi o možnostiach liečby a ďalšom používaní. 
 
Uvedomujeme si, že toto odporúčanie spolu s časom potrebným na dokončenie a realizáciu tohto nápravného plánu môže byť pre našich zákazníkov, lekárov a ich pacientov náročné. Toto odporúčanie však prišlo po dôkladnom zvážení dostupných klinických údajov spolu s rešpektovaním každého vzťahu medzi pacientom a lekárom, pokiaľ ide o individuálnu starostlivosť. 
 
Všetky nové údaje a usmernenia pre lekárov budeme naďalej ponúkať na stránke
 philips.com/src-clinician-update.

Časový harmonogram nápravy

 

V súčasnosti spracovávame prijaté registrácie sériových čísel zariadení a aktívne spolupracujeme s príslušnými globálnymi orgánmi na procese nápravy. Naša organizácia usilovne pracuje na čo najrýchlejšej výmene alebo oprave zariadení. Na základe súčasných odhadov dotknutých zariadení na celom svete sa snažíme dokončiť toto úsilie približne do 12 mesiacov.  


Budeme s vami naďalej komunikovať a informovať vás o novom vývoji a ďalších informáciách týkajúcich sa pokroku a termínov. 

Zvýšenie výroby

 

Sme plne odhodlaní riešiť tento problém v celosvetovom meradle a zvýšili sme naše výrobné kapacity, ako aj naše servisné a opravárenské kapacity. Konkrétne sme v 3. štvrťroku 2021 zvýšili výrobnú kapacitu súprav na opravu a náhradných zariadení na 55 000 kusov týždenne a vo 4. štvrťroku 2021 chceme túto kapacitu ďalej zvýšiť na 80 000 kusov týždenne. 
 
Hoci sme dosiahli pokrok, uvedomujeme si, že rozhodujúce je načasovanie a komunikácia. V priebehu tohto procesu budeme naďalej zdieľať aktualizácie, ako aj priebežne zverejňovať aktuálne informácie na stránke
at philips.com/src-update.

V mene všetkých zamestnancov spoločnosti Philips vám ďakujem za vašu trpezlivosť a partnerstvo pri riešení tohto problému, pričom starostlivosť o pacientov zostáva v centre našej pozornosti.

 

S úctou,


David Ferguson

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Vstupujete na slovenskú webovú stránku Philips Healthcare.
Please select the checkbox

Webová stránka je určená len pre osoby, ktoré používajú zdravodntícke pomôcky ako profesionáli, vrátane zdravotníckych pracovníkov, osôb konajúcich za poskytovateľov zdravotnej starostlivosti alebo za obchodníkov so zdravotníckymi pomôckami.

Ste osoba, ktorá spĺňa vyššie uvedené kritériá?