Domov > Rýchle tipy týkajúce sa bezpečnostného oznamu

Rýchle tipy týkajúce sa
bezpečnostného oznamu

23. decembra 2021

Sme tu, aby sme vám poskytli rýchle tipy týkajúce sa bezpečnostného oznamu.

Ikona SRC rozhovoru s lekárom o stiahnutí z trhu

Neprerušujte liečbu skôr, ako sa poradíte so svojím lekárom.

 

Naším cieľom je poskytnúť všetkým pacientom náhradné zariadenie čo najskôr, aby mohli bez obáv pokračovať v liečbe. Kým budete čakať na náhradné zariadenie, je dôležité, aby ste sa pred vykonaním akýchkoľvek zmien alebo ukončením liečby poradili so svojím lekárom. Prečítajte si aktualizáciu bezpečnostného oznamu.

SRC Ikona e-mailových aktualizácií o stiahnutí z trhu

Pravidelne kontrolujte svoj e-mail a získajte aktualizácie.

 

Spoločnosť Philips pravidelne zasiela aktualizácie bezepečnostného oznamu prostredníctvom e-mailu a najnovšie informácie môžete vždy nájsť na stránke philips.com/src-update. Dostanete od nás aj e-maily s informáciami o stave vášho náhradného zariadenia. Ak nedostávate e-mailové aktualizácie, zavolajte na číslo 0800 002 625 a nezabudnite skontrolovať priečinok so spamom.

 

SRC Ikona odstránenia peny z dôvodu stiahnutia z trhu

Nepokúšajte sa odstrániť penu sami.


Pokus o opravu zariadenia svojpomocne alebo pomocou súpravy na opravu  tretej strany môže spôsobiť zásah do zariadenia a môže úplne zastaviť jeho fungovanie. Spoločnosť Philips neponúka na predaj súpravy na opravu a ani by sme na to nepoverili tretie strany. Opravné práce môžu vykonávať len autorizovaní servisní pracovníci.

SRC Ikona registrácie zariadenia z dôvodu stiahnutia z trhu

Zaregistrujte svoje zariadenie, aj keď ste nepoužili metódy čistenia ozónom.


Aj keď ste ozón na čistenie svojho zariadenia nikdy nepoužili, môže patriť medzi dotknuté zariadenia. Zaregistrujte sa tu.

SRC Ikona podvodnej činnosti z dôvodu stiahnutia z trhu

Dávajte si pozor na podvodné aktivity.


Spoločnosť Philips od vás nikdy nebude telefonicky alebo e-mailom žiadať informácie týkajúce sa kreditnej karty alebo čísla sociálneho poistenia. Nezabudnite, že najlepším zdrojom informácií je vždy váš poskytovateľ/DME alebo spoločnosť Philips.

Čo môžete očakávať ďalej

 

Klinické informácie boli sprístupnené vašim ošetrujúcim tímom, aby im pomohli prijať najlepšie rozhodnutie o vašom liečebnom pláne. Keďže váš lekár pozná vašu zdravotnú anamnézu, je najpovolanejšou osobou na určenie prínosu alebo rizika zotrvania na liečbe, kým nedostanete náhradné zariadenie.  

 

Chápeme, že čakanie na správy o tom, kedy a ako bude vaše zariadenie opravené alebo vymenené, môže byť frustrujúce a že načasovanie je rozhodujúce. Na dokončení tohto stiahnutia z trhu intenzívne pracujeme a budeme s vami aj s vaším ošetrujúcim tímom komunikovať, aby sme vám poskytli čo najaktuálnejšie informácie. Hoci sme už pokročili v odosielaní náhradných zariadení a zvýšili sme našu výrobnú kapacitu, predpokladáme, že program opráv a výmeny v USA potrvá približne do septembra 2022.   

 

Informácie a odpovede na často kladené otázky nájdete aj na stránke philips.com/src-update.

* Toto je oznámenie o stiahnutí z trhu len pre USA a bezpečnostný oznam pre zvyšok sveta. V USA zaradil úrad FDA oznámenie o stiahnutí z trhu do triedy I. Zariadenia schválené na opravu a výmenu zahŕňajú zariadenia DreamStation CPAP a BiLevel, zariadenia DreamStation ASV a zariadenia DreamStation ST/AVAPS.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Vstupujete na slovenskú webovú stránku Philips Healthcare.
Please select the checkbox

Webová stránka je určená len pre osoby, ktoré používajú zdravodntícke pomôcky ako profesionáli, vrátane zdravotníckych pracovníkov, osôb konajúcich za poskytovateľov zdravotnej starostlivosti alebo za obchodníkov so zdravotníckymi pomôckami.

Ste osoba, ktorá spĺňa vyššie uvedené kritériá?