Domov > Výsledky testovania dotknutých zariadení

Výsledky testovania dotknutých zariadení

 

V júni 2021, po zistení možných zdravotných rizík súvisiacich s polyuretánovou penou na báze polyesteru (PE-PUR) na zníženie hluku v určitých zariadeniach CPAP, BiPAP a mechanických ventilátoroch, vydala spoločnosť Philips Respironics oznámenie o dobrovoľnom stiahnutí z trhu. 

 

Naďalej spolupracujeme s nezávislými partnermi na rozsiahlom testovaní a analýze výsledkov dotknutých zariadení vrátane hodnotenia biokompatibility. 

 

Často kontrolujte aktualizácie tejto stránky, pretože budeme pridávať nové dokumenty s výsledkami testovania, keď budú k dispozícii.

Dokumenty

V tejto časti budeme naďalej pridávať aktuálne informácie, keď budú k dispozícii nové výsledky testovania.

Súhrn výsledkov testovania PE-PUR a doteraz dostupných záverov spoločnosti Philips Respironics

 

Publikované: 25. apríla, 2022

Cieľom tejto aktualizácie zariadenia Philips Respironics je poskytnúť poskytovateľom zdravotnej starostlivosti, pacientom a ďalším zainteresovaným stranám aktualizované informácie o výsledkoch testovania a doterajších záveroch potvrdených treťou stranou o výsledkoch a zisteniach testovania peny PE-PUR používanej v stiahnutých zariadeniach na prchavé organické zlúčeniny (VOC), pevné častice (PM) a ďalšie testy, aby poskytovatelia zdravotnej starostlivosti mali k dispozícii ďalšie informácie na prijímanie informovaných rozhodnutí týkajúcich sa rizika ďalšieho používania stiahnutých produktov. Celkové pokyny pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti a pacientov v najnovšej verzii oznámenia o stiahnutí z trhu sa v súčasnosti nemenia.  

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Vstupujete na slovenskú webovú stránku Philips Healthcare.
Please select the checkbox

Webová stránka je určená len pre osoby, ktoré používajú zdravodntícke pomôcky ako profesionáli, vrátane zdravotníckych pracovníkov, osôb konajúcich za poskytovateľov zdravotnej starostlivosti alebo za obchodníkov so zdravotníckymi pomôckami.

Ste osoba, ktorá spĺňa vyššie uvedené kritériá?