Ako vybrať najlepšiu odsávačku materského mlieka

Plavky si môžete vyberať podľa toho, ako vám slušia. Odsávačky materského mlieka ale vyžadujú trochu viac premýšľania. Ak je pre vás rodičovská rola nová, tento rýchly sprievodca vám pomôže zistiť, ktorá odsávačka materského mlieka je najvhodnejšia pre váš štýl života.

Prečo materské mlieko odsávať?

 

Toto je dobré miesto na začiatok, pretože to nie je také zrejmé, ako by sa mohlo zdať. Mamičky materské mlieko odsávajú z najrôznejších dôvodov. Niektoré mamičky s odsávaním začnú, ak má ich dieťa problémy s dojčením a ony chcú v dojčení naďalej pokračovať. Pre iné mamičky ide o spôsob, ako uľaviť plným prsníkom alebo zaistiť dieťaťu materské mlieko, keď nie sú s ním.

 

Tri typy odsávačiek materského mlieka

 

Vo svete odsávačiek materského mlieka existujú tri hlavné typy, o ktorých môžete uvažovať:

 

  • Dvojitá elektrická odsávačka materského mlieka
  • Jednoduchá elektrická odsávačka materského mlieka
  • Manuálna odsávačka materského mlieka

 

Niektoré mamičky uprednostňujú rýchlosť dvojitej odsávačky materského mlieka, zatiaľ čo iným dokonale vyhovuje mobilita manuálnej odsávačky. Keď je teda reč o výbere najlepšej odsávačky, nehovoríme ani tak o „správnej“ voľbe, ktorá by vyhovovala všetkým. Najlepšia odsávačka materského mlieka pre vás je tá, ktorá vyhovuje vášmu životnému štýlu, potrebám dieťaťa a – áno – osobným preferenciám.

 

Vyjasnite si, čo potrebujete

 

Zúžme si vyhľadávanie tým, že si vyjasníme, čo potrebujete vy i vaše dieťa. Alebo tieto potreby skúsime aspoň maximálne predvídať!

 

Tu je pár otázok, ktoré je treba si položiť.

  • Ako často plánujete mlieko odsávať? Každý deň alebo len občas?
  • Aké dôležité je pre vás odsávať rýchlo?
  • Budete musieť s odsávačkou cestovať? Alebo bude len na doma?

 

Nerobte si starosti, ak máte pocit, že len tipujete. Máte právo správať sa ako začiatočníčka! Radu vám môže poskytnúť aj profesionálny zdravotník.

 

Nájdite si odsávačku materského mlieka, ktorá je pre vás najlepšia

 

Teraz, keď už viete, čo brať do úvahy, môžete sa pozrieť na porovnanie jednotlivých odsávačiek.
 

Dvojitá elektrická odsávačka materského mlieka radu Comfort

Táto dvojitá elektrická odsávačka materského mlieka radu Comfort je najúčinnejšia zo všetkých troch ponúkaných. Aj keď ide o väčšiu investíciu, získate viac mlieka za kratší čas, čo je dobrá voľba pre mamičky, ktoré odsávajú denne, doma alebo v práci.

 

Pre koho je najlepšia: Mamičky, ktoré chcú ušetriť čas

 

Jednoduchá elektrická odsávačka materského mlieka radu Comfort

Jednoduchá elektrická odsávačka materského mlieka radu Comfort patrí medzi elektrickými odsávačkami k tým, ktoré sa lepšie prenášajú. Získate rovnaký pohodlný dizajn a technológiu ako pri dvojitej elektrickej odsávačke a navyše puzdro na batérie, vďaka ktorému môžete odsávať aj bez prístupu k elektrickej zásuvke.

 

Pre koho je najlepšia: Mamičky, ktoré chcú všestranné zariadenie na každodenné použitie

 

Manuálna odsávačka materského mlieka radu Comfort

O čo sú manuálne odsávačky materského mlieka menej výkonné s ohľadom na čas, o to sú lepšie prenosné. Chcete niečo ľahké, čo sa zmestí do kabelky, alebo plánujete mlieko odsávať len občas? Manuálna odsávačka vám zaistí flexibilitu a je to jednoduchý záložný variant.

 

Pre koho je najlepšia: Mamičky, ktoré chcú ľahko prenosnú pomôcku na cesty alebo občasné odsávanie

 

Psssst

Stále si nie ste istá, ktorá odsávačka je pre vás tá pravá? Nevadí. Môže byť ťažké vopred povedať, čo budete presne potrebovať. Preto sme navrhli elektrickú odsávačku materského mlieka, ktorá sa dokáže premeniť na manuálnu. Keď potrebujete vyraziť von, stačí k elektrickej odsávačke pripojiť držadlo a membránu s driekom (oboje kúpite online). A môžete vyraziť!

 

Prosím, berte na vedomie, že informácie poskytnuté v týchto článkoch sú všeobecné rady a nemali by byť zamieňané s radami lekára. Ak vy, vaše bábätko alebo niekto z vašej rodiny trpíte závažnými alebo dlhotrvajúcimi symptómami, alebo potrebujete konkrétnu radu od odborníka, tak sa, prosím, obráťte na odbornú lekársku starostlivosť. Philips AVENT nie je zodpovedný za žiadne škody spôsobené nakladaním s informáciami poskytnutými na týchto webových stránkach.

Odporúčané produkty Philips Avent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Naša lokalita sa najlepšie zobrazuje v najnovšej verzii prehľadávača Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox.