Vyberte si detskú pestúnku, ktorá je pre vás najlepšia

Snažíte sa prísť na to, ktorá detská pestúnka je pre vás tá pravá? Tu je zhrnutie dostupných typov detských pestúnok a pre koho sa najlepšie hodia.

Dve možnosti detskej pestúnky

 

Pri hľadaní najlepšej detskej pestúnky máte na výber z dvoch hlavných možností.

 

Nájdite detskú pestúnku, ktorá vyhovuje vášmu životnému štýlu


Nájdenie najlepšej detskej pestúnky sa riadi vašimi jedinečnými potrebami, preto tu neexistuje žiadna správna alebo nesprávna voľba. Nižšie nájdete podrobnejšie informácie o tom, ako môže každá z pestúnok zodpovedať vášmu životnému štýlu.

 

Detská videopestúnka

Detská videopestúnka predstavuje možnosť, ako sa pozrieť na dieťa a počúvať ho, bez toho, že by ste ho vyrušili. Pomocou kamery (detská jednotka) a obrazovky videa (rodičovská jednotka) môžete využívať súkromné a zabezpečené pripojenie a skontrolovať, či je skutočne čas na ďalšie kŕmenie, alebo je to len planý poplach. Môžete tiež sledovať teplotu a vlhkosť v miestnosti, počúvať a odpovedať a prehrávať uspávanky.

 

Pre koho je detská pestúnka najlepšia: Rodičia, ktorí nemôžu odolať, aby na dieťa nakukli.

 

Detská audiopestúnka 

Detská audiopestúnka, ako ste už asi uhádli, je variant, ktorý ponúka iba zvuk. Získajte väčší pocit pokoja tým, že cez vysielač počujete, ako dieťa mrnká a vydáva nepokojné zvuky. Môžete mu prehrávať uspávanky a odpovedať mu. Naša zvuková pestúnka umožňuje nastaviť citlivosť mikrofónu tak, aby boli počuť iba určité hladiny hluku. Uspávanky môžete vypnúť a zostať pokojní, že budete počuť, ak vás dieťa bude potrebovať.

 

Pre koho je detská pestúnka najlepšia: Rodičov, ktorí zastávajú názor, že menej je viac, alebo sa radšej riadia zvukom než obrazom.

 

Nech už si z detských pestúnok vyberiete ktorúkoľvek, mať pri sledovaní dieťatka jedny súkromné a bezpečné oči alebo uši navyše vám dodá pokoj a možnosť relaxovať, keď dieťa spí.

 

Prosím, berte na vedomie, že informácie poskytnuté v týchto článkoch sú všeobecné rady a nemali by byť zamieňané s radami lekára. Ak vy, vaše bábätko alebo niekto z vašej rodiny trpíte závažnými alebo dlhotrvajúcimi symptómami, alebo potrebujete konkrétnu radu od odborníka, tak sa, prosím, obráťte na odbornú lekársku starostlivosť. Philips AVENT nie je zodpovedný za žiadne škody spôsobené nakladaním s informáciami poskytnutými na týchto webových stránkach. 

Odporúčané produkty Philips Avent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Naša lokalita sa najlepšie zobrazuje v najnovšej verzii prehľadávača Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox.