Domáce spotrebiče

Kolekcia

Naša nová kolekcia espresso kávovarov ponúka všetkým, bez ohľadu na vkus, možnosť vychutnať si dokonalú kávu priamo doma.

Xelsis Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
video
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Exprelia EVO Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
video
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Energica Focus Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
video
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Moltio Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
video
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Intelia EVO One Touch Cappuccino Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
video
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Espresso macchiato
Horúca voda
Minuto Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
video
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Intuita cappuccino Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
video
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Espresso macchiato
Horúca voda
Xsmall Kliknite na a kávovar vám predvedie, čo dokáže.
Ďalšie informácie
Váš výber nápojov
Objavte viac
Chceli by ste ešte viac?
Pre skutočného milovníka kávy je dôležitý každý detail. Preto odporúčame vodný filter Brita na získanie tej najčistejšej a najkvalitnejšej vody a náš schválený prípravok na odstraňovanie vodného kameňa – ten zaručí jemné, no dôkladné odstránenie vodného kameňa z okruhov vody v kávovare.

Vyrobený milovníkmi kávy

Prečo si vybrať espresso kávovar Saeco.

Cesta od kávových zŕn až do vašej šálky

Ponorte sa do sveta kávy a prežite čarovnú transformáciu obyčajných zŕn na vašu obľúbenú kávovú špecialitu.

Objavte špeciality, ktorá s hrdosťou ponúkame milovníkom kávy
Pravé potešenie pre všetky zmysly

Zoznámte sa s Luigim Odellom – riaditeľom spoločnosti Centro Studi Assaggiatori – talianski ochutnávači – ktorý vám odkryje tajomstvá najpokročilejšej výskumnej jednotky venujúcej sa analýze zmyslového vnímania a vysvetlí, prečo sme v tejto oblasti získali certifikát za výnimočnú chuť a našu bezhraničnú vášeň pre kvalitu.

Stála podpora

Radi vám poskytneme podporu, ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa prípravy dokonalej kávy. Bez problémov.

Stála podpora
Sme hrdí na naše výrobky, preto sa chceme o vás a váš kávovar Saeco dobre postarať. Vždy vám radi pomôžeme, či už online alebo offline, aby ste si mohli vynikajúcu kávu vychutnávať dlhé roky.
Registrácia
Zaregistrujte svoj espresso kávovar ešte dnes a dostávajte novinky o zariadeniach z rodiny Saeco
Zaregistrovať sa teraz
Súčiastky a príslušenstvo
Všetky potreby na údržbu a príslušenstvo, ktoré môžete potrebovať na zachovanie kávovaru v dokonalom stave, nájdete v našom online obchode
Súčiastky a príslušenstvo
Video návody
Naši experti pripravili podrobné videá, ktoré vám pomôžu z vášho kávovaru Saeco vyťažiť čo najviac. Pozrite si ich tu
Video návody
Informácie o jednotlivých zariadeniach
Iné kávovary
Pohrajte sa s bohatosťou kávy vďaka nastaviteľnému mlynčeku s 5 predvoľbami
5 nastaviteľných predvolieb mletia – od najjemnejšieho pre výrazné espresso až po najhrubšie pre jemnejšie café crème.
Vyznáme sa v káve
Vyznáme sa v káve
Vyznáme sa v káve
Objavte viac
Technológia ruka v ruke s odbornými znalosťami
Technológia ruka v ruke s odbornými znalosťami
Technológia ruka v ruke s odbornými znalosťami
Technológia ruka v ruke s expertízou
Naše kávovary sa postarajú o vašu kávu
Naše kávovary sa postarajú o vašu kávu
Naše kávovary sa postarajú o vašu kávu
Arabica Kávové zrná arabica vytvárajú vôňu, ktorá je jemná aj hlboká – pre zážitok z espressa, ktorému sa nič nevyrovná. Kávovníky arabica rastú vo výške od 900 do 2000 metrov nad morom a potrebujú teploty od 15 do 24 °C.
Arabica
Robusta Tieto kávové zrná obsahujú asi dvakrát viac kofeínu a pripravuje sa z nich silné espresso s horkou chuťou. Kávovníky robusta väčšinou rastú v nižšie položených oblastiach (200 až 600 metrov) a obľubujú teplejšie klimatické podmienky – od 24 do 29 °C.
1. VÝBER KÁVOVÝCH ZŔNExistujú dva druhy kávových zŕn: arabica a robusta. Kávovníky arabica rastú v nadmorskej výške od 900 do 2000 m nad morom a vyhovuje im teplota medzi 15 a 24 °C. Kávovníky robusta rastú v oblastiach s menšou nadmorskou výškou (200 až 600 metrov) a obľubujú teplejšie klimatické podmienky – od 24 do 29 °C.
2. ZBERLen ručný zber kávových plodov dokáže zaručiť tú najvyššiu kvalitu. Kávovníky dokážu zakvitnúť až osemkrát ročne, preto sa na nich často nachádzajú zrelé aj nezrelé plody súčasne. Preto len ručný zber zabezpečí, že sa do vašej šálky dostane káva iba zo skutočne zrelých zŕn.
3. PRAŽENIEZelené kávové zrná sa vyberú z plodov kávovníka a prepravia do pražiarní v jutových vreciach (juta chráni zrná pred vlhkosťou). Zrná sa potom pražia pri teplote 200 až 240 °C, vďaka čomu získajú svoju typickú hnedú farbu. Táto farba závisí od teploty, ktorá rozhoduje o konečnom odtieni zŕn, ako aj o ich jedinečnej aróme.
4. MIEŠANIEMiešaním rôznych druhov kávových zŕn je možné vytvoriť zmes s harmonickou vôňou. Keďže existuje veľké množstvo druhov pražených kávových zŕn, je možné vytvoriť nekonečne veľa rôznych zmesí kávy. Na vytvorenie správnej kombinácie viacerých druhov kávových zŕn sú potrebné roky skúseností a bohaté odborné zručnosti a vedomosti.
5. PRÍPRAVA KÁVYPo rozbalení kávových zŕn môže začať samotná príprava kávy. Váš espresso kávovar Philips Saeco s technológiou prípravy kávy priamo z kávových zŕn urobí všetku prácu za vás. Rozomelie kávové zrná, zahreje vodu a pod tlakom 15 barov ju preženie cez presné množstvo čerstvo pomletej kávy. Výsledkom je espresso hodné labužníka: plné, bohaté, s nádhernou vôňou a korunkou zo znamenitej, orieškovohnedej krémovej vrstvy.
Intenzita farieb
Farebný odtieň krémovej vrstvy je výsledkom procesov praženia a extrakcie. Meria sa na škále od 0 po 9, od svetložltej po tmavohnedú. Iba správny proces zaručuje sfarbenie „Perfetto“, od svetlej po orieškovohnedú (od 4 po 7).
Textúra
Textúra krémovej vrstvy je výsledkom spojenia viacerých elementov kávy. Jej jemnosť je možné merať na škále od 0 po 9. Správna štruktúra by mala byť medzi 6 a 9 – jednoliata, hladká, hodvábne jemná a žiarivá.
Intenzita vône
Intenzita vône je výsledkom kombinácie pozitívnych a negatívnych vnemov, ktoré cítite čuchom. Na škále od 0 po 9 je „Perfetto“ medzi 6 a 9.
Telo
Telo espressa je priamo úmerné viskozite pri príprave a vytvára rôzne úrovne sférickosti, okrúhlosti, sirupovosti a vnímania štruktúry. Správne by na škále od 0 po 9 malo mať hodnotu 6 až 9.
Kyslosť
Kyslosť popisuje sviežu chuť. Aby sme docielili správnu chuť espressa, kyslosť by mala byť medzi 2 a 5 na škále od 0 po 9.
Horkosť
Horkosť popisuje typickú horkú chuť. Správna horkosť by pre šálku espressa nemala prekročiť rozsah od 2 do 5 na škále od 0 po 9.
Trpkosť
Trpkosť opisuje typickú suchú chuť. Pre šálku espressa by mala byť v rozmedzí od 0 po 2 na škále od 0 po 9.
Sušené ovocie a oriešky
Zmesi prinášajú aj čuchové vnemy vône sušeného ovocia a orieškov, ako sú napr. mandle, vlašské orechy, datle, sušené figy a sušené slivky. Pre šálku espressa by nemali presiahnuť hodnotu 4 až 9 na škále od 0 po 9.
Upražené
Zmesi prinášajú i vôňu obilnín, čokolády a vanilky podľa úrovne upraženia kávových zŕn. Pre espresso by mali byť v rozmedzí od 4 po 9 na škále od 0 po 9.
Korenisté
Tieto hodnoty popisujú čuchový dojem, ktorý vyvolávajú vône korenín ako čierne korenie, klinčeky, horčica či sladké drievko. Vhodný rozsah pre šálku espressa je od 0 po 4 na škále od 0 po 9.
Empyreumatické
Vôňa dymu, praženia a pálenia nemá v šálke espressa svoje miesto. Nemala by presiahnuť hodnotu 2 na škále od 0 po 9.
Biochemikálie
Šálka espressa by nemala obsahovať žiadne vône biologických alebo chemických prvkov. Môžu byť maximálne na úrovni 0 až 2 na škále od 0 po 9.
Pretrvávajúca aróma
Kombinácia aróm a chuť, ktorá po káve ostane v ústach, by mala byť pretrvávajúca a intenzívna. Správne rozmedzie pre šálku espressa je medzi 6 a 9 na škále od 0 po 9.


Kliknite na kľúčové slovo a zistite viac.
AKO VYZERÁ NAŠE LATTE MACCHIATO PERFETTO?
Intenzita farieb
Farebný odtieň krémovej vrstvy je výsledkom procesov praženia a extrakcie. Meria sa na škále od 0 po 9 od svetložltej po tmavohnedú. Iba správny proces zaručuje sfarbenie „Perfetto“, od svetlej po orieškovohnedú (od 4 po 7).
Textúra
Textúra krémovej vrstvy je výsledkom spojenia viacerých elementov kávy. Jej jemnosť je možné merať na škále od 0 po 9. Správna štruktúra by mala byť medzi 6 a 9 – jednoliata, hladká, hodvábne jemná a žiarivá.
Intenzita vône
Intenzita vône je výsledkom kombinácie pozitívnych a negatívnych vnemov, ktoré cítite čuchom. Na škále od 0 po 9 je „Perfetto“ medzi 6 a 9.
Telo
Telo espressa je priamo úmerné viskozite pri príprave a vytvára rôzne úrovne sférickosti, okrúhlosti, sirupovosti a vnímania štruktúry. Správne by na škále od 0 po 9 malo mať hodnotu 6 až 9.
Kyslosť
Kyslosť popisuje sviežu chuť. Aby sme docielili správnu chuť espressa, kyslosť by mala byť medzi 2 a 5 na škále od 0 po 9.
Horkosť
Horkosť popisuje typickú horkú chuť. Správna horkosť by pre šálku espressa nemala prekročiť rozsah od 2 do 5 na škále od 0 po 9.
Trpkosť
Trpkosť opisuje typickú suchú chuť. Pre šálku espressa by mala byť v rozmedzí od 0 po 2 na škále od 0 po 9.
Sušené ovocie a oriešky
Zmesi prinášajú aj čuchové vnemy vône sušeného ovocia a orieškov, ako sú napr. mandle, vlašské orechy, datle, sušené figy a sušené slivky. Pre šálku espressa by nemali presiahnuť hodnotu 4 až 9 na škále od 0 po 9.
Upražené
Zmesi prinášajú i vôňu obilnín, čokolády a vanilky podľa úrovne upraženia kávových zŕn. Pre espresso by mali byť v rozmedzí od 4 po 9 na škále od 0 po 9.
Korenisté
Tieto hodnoty popisujú čuchový dojem, ktorý vyvolávajú vône korenín ako čierne korenie, klinčeky, horčica či sladké drievko. Vhodný rozsah pre šálku espressa je od 0 po 4 na škále od 0 po 9.
Empyreumatické
Vôňa dymu, praženia a pálenia by na šálku espressa nemala presiahnuť hodnotu 2 na škále od 0 po 9.
Biochemikálie
Šálka espressa by nemala obsahovať žiadne vône biologických alebo chemických prvkov. Môžu byť maximálne na úrovni 0 až 2 na škále od 0 po 9.
Pretrvávajúca aróma
Kombinácia aróm a chuť, ktorá po káve ostane v ústach, by mala byť pretrvávajúca a intenzívna. Správne rozmedzie pre šálku espressa je medzi 6 a 9 na škále od 0 po 9.


Kliknite na kľúčové slovo a zistite viac.
AKO VYZERÁ NAŠE CAPPUCCINO PERFETTO?
Intenzita farieb
Farebný odtieň mliečnej peny navrchu závisí od teploty penenia. Meria sa na škále od 0 po 9 rôznych odtieňov od bielej po žltú. Iba správny postup zaručuje dokonalú farbu, ktorá musí byť medzi svetlou a čistou bielou (od 0 po 2).
Textúra
Textúra mliečnej peny je výsledkom správneho premiešania vzduchu a mlieka. Jej jemnosť meriame na škále od 0 po 9. Správne rozmedzie je od 6 do 9, čiže textúra, ktorá je jednoliata a stála a takmer bez bublín.
Intenzita vône
Intenzita vône je výsledkom kombinácie pozitívnych a negatívnych vnemov, ktoré cítite čuchom. Na škále od 0 po 9 je „Perfetto“ medzi 6 a 9.
Intenzita kávy
Intenzita kávy je spojením všetkých priamych vnemov, ktoré cítite pri ovoňaní kávovej ingrediencie. Na škále od 0 po 9 je adekvátna intenzita v rozmedzí od 6 po 9.
Intenzita mlieka
Intenzita mlieka je spojením všetkých priamych vnemov, ktoré cítite pri ovoňaní mliečnej ingrediencie. Na škále od 0 po 9 je správna intenzita v rozmedzí od 6 po 9.
Telo
Telo cappuccina je priamo úmerné viskozite pri príprave a správnemu postupu pri penení mlieka. Vytvára rôzne úrovne sférickosti, okrúhlosti, sirupovosti a vnímania štruktúry. Pre „Perfetto“ by na škále od 0 po 9 malo mať hodnotu 6 až 9.
Kyslosť
Kyslosť popisuje sviežu chuť. Aby sme pripravili chutné cappuccino, kyslosť by mala byť medzi 0 a 3 na škále od 0 po 9.
Horkosť
Horkosť popisuje typickú horkú chuť. Správna horkosť by pre šálku cappuccina nemala prekročiť rozsah od 3 do 6 na škále od 0 po 9.
Sušené ovocie a oriešky
Zmesi prinášajú aj čuchové vnemy vône sušeného ovocia a orieškov, ako sú napr. mandle, vlašské orechy, datle, sušené figy a sušené slivky. Pre šálku cappuccina by nemali presiahnuť hodnotu 4 až 9 na škále od 0 po 9.
Upražené
Zmesi prinášajú i vôňu obilnín, čokolády a vanilky podľa úrovne upraženia kávových zŕn. Pre cappuccino by mali byť v rozmedzí od 4 po 9 na škále od 0 po 9.
Empyreumatické
Vôňa dymu, praženia a pálenia nemá v šálke cappuccina svoje miesto. Celkovo by nemala prekročiť hranicu 0 až 2 na škále od 0 po 9.
Biochemikálie
Šálka cappuccina by nemala obsahovať žiadne vône biologických alebo chemických prvkov. Nesmú prekročiť hodnotu 2 na škále od 0 po 9.
Pretrvávajúca aróma
Kombinácia aróm a chuť, ktorá po káve ostane v ústach, by mala byť pretrvávajúca a intenzívna. Správne rozmedzie pre šálku cappuccina je medzi 6 a 9 na škále od 0 po 9.


Kliknite na kľúčové slovo a zistite viac.
Kontakt

Infolinka Philips
02 3321 4570
(cena hovoru závisí
od Vášho operátora)

Po – Pia 9:00 -17:00

Odkaz bol skopírovaný na nástenku