Ako AVENT môže pomôcť

Vo Philips AVENT veríme, že aj tie najmenšie veci môžu mať veľký význam. Ladiť tie najmenšie detaily našich produktov – ako napríklad tvarovať cumeľ našich dojčenských fľašiek tak, aby pripomínal prsník mamičky a kŕmenie vďaka tomu bolo jednoduchšie – to potom ďalej zásadným spôsobom ovplyvňuje spokojnosť a zdravie bábätka i mamičky!

 

Vďaka nášmu zmyslu pre detail sme sa stali popredným výrobcom produktov pre deti a rodičov. Od roku 1984 navrhujeme a vyrábame produkty, ktoré sú inšpirované prírodou, vyvinuté vďaka rozsiahlemu výskumu, klinickému testovaniu a spätnej väzbe od mamičiek, ako ste vy.

Tu sú príklady našej filozofie v praxi


Cumeľ našej dojčenskej fľaše Natural v tvare prsníka vhodný pre mamičky, ktoré chcú ďalej dojčiť, tvar i povrch sú bábätku povedomé, takže je jednoduché kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľašky.

 

Odsávačky materského mlieka sú navrhnuté tak, aby mamičke umožnili počas odsávania pohodlne sa usadiť, bez nutnosti predkláňať sa – mlieko sa totiž tvorí ľahšie, keď má mamička pohodlie a pokoj.

 

Naše cumle majú rozličné tvary, farby a veľkosti, tak aby vyhovovali každému bábätku – od novorodeneckého cumlíka, ktorý má tú správnu veľkosť pre malé ústočká novorodenca, až po cumle pre staršie deti, ktoré svietia v tme, tak aby si ich lepšie našli a znova zaspali.


Prosím, berte na vedomie, že informácie poskytnuté v týchto článkoch sú všeobecné rady a nemali by byť zamieňané s radami lekára. Ak vy, vaše bábätko alebo niekto z vašej rodiny trpíte závažnými alebo dlhotrvajúcimi symptómami, alebo potrebujete konkrétnu radu od odborníka, tak sa, prosím, obráťte na odbornú lekársku starostlivosť. Philips AVENT nie je zodpovedný za žiadne škody spôsobené nakladaním s informáciami poskytnutými na týchto webových stránkach.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Naša lokalita sa najlepšie zobrazuje v najnovšej verzii prehľadávača Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox.